Biszkopty serowe

Aż ślinka cieknie na ich widok!

Biszkopty z serkiem
Biszkopty z serkiemmateriały prasowe

Sposób przygotowania

Ser żółty trzemy na drobnych oczkach,  dodajemy jajka, jogurt grecki, mąkę, proszek do pieczenia oraz przyprawy - wszystko razem dokładnie ze sobą miksujemy. Smażymy niewielkie placuszki/ biszkopty na rozgrzanej, natłuszczonej patelni.

Podajemy z ulubionymi dodatkami np.

- pastą z makreli (ser biały grecki owczy + wędzona ryba , sól, pieprz, świeży szczypiorek)

- pastą z rzodkiewki (ser biały grecki owczy + rzodkiewka, sól, pieprz, natka pietruszki, kiełki)

Kanapkowa pasta z makreli - jak ją zrobić?Interia Kulinaria
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas